Welkom in het weekend Zelf deelnemen
open huis meer informatie

Het aanbod van woningen is enorm groot. De gemiddelde verkooptijd is lang. Wat ons betreft té lang. Maar ja, wie een woning wil kopen heeft keuze te over. En dat zal voorlopig wel zo blijven...

Reden genoeg om uw woning extra onder de aandacht te brengen van gegadigden. Zo nu en dan organiseren makelaars hiervoor een Open Huizen Dag. Daar betaalt u een aardig bedrag voor. En u bent vaak uw halve zaterdag kwijt. Of u kunt nét die zaterdag niet.

Regel zelf uw Open Huis

Open Huis als het ú uitkomt!

Gelukkig kan het ook anders. Met welkom in het weekend kunt u net zoveel Open Huizen organiseren als u zelf wilt. U stelt uw huis open voor gegadigden op dagen die u zelf kiest, evenals het tijdstip. Bijvoorbeeld vier zaterdagen achter elkaar van 10.00 tot 12.00 uur. Zo vergroot u de kans op de verkoop van uw huis enorm!

Welkom in het weekend zorgt ervoor dat veel meer gegadigden uw woning bezichtigen, waarmee veel sneller het eerste contact met een potentiële koper wordt gelegd. Zo draagt u zelf uw steentje bij aan een voorspoedige verkoop van uw woning. Uiteraard zorgt uw makelaar voor de rest. Die doet waar hij goed in is: namens u onderhandelen met het doel uw woning zo snel mogelijk en tegen de best mogelijke prijs verkopen.

Publiciteit

Als deelnemer van welkom in het weekend ontvangt u allereerst een opvallende poster die u permanent op uw raam kunt plakken. Handig voor voorbijgangers, die vervolgens op de website www.welkominhetweekend.nl kunnen zien wanneer u uw eerstvolgende Open Huis organiseert. Ook via twitter @welkomihweekend krijgt uw woning de nodige aandacht. En de makelaar, die uw woning op zijn eigen site en waarschijnlijk ook op www.funda.nl heeft staan, kan daar eenvoudig (zelfs als zoekargument) vermelden wanneer u Open Huis houdt. Desgewenst kunt u een advertentie plaatsen in een lokale huis-aan-huiskrant. Aan dat laatste zijn logischerwijs wel extra advertentiekosten verbonden.

De kosten

De kosten van uw deelname aan welkom in het weekend bedragen slechts € 100,- p/kwartaal. Gedurende deze periode kunt u net zoveel Open Huizen organiseren als u zelf wilt.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u terecht op deze website. Hier kunt u zich aanmelden voor deze unieke nieuwe service. U kunt ook mailen met verkopen@welkominhetweekend.nl
We zijn u graag van dienst!

Nu deelnemen